home

Zelf een eigen huis bouwen

Zelf uw huis bouwen. Die droom was nog nooit zo dichtbij. Door dalende grondprijzen zijn bouwkavels bereikbaar. Bovendien stimuleert de overheid steeds meer het zogeheten collectief particulier opdrachtgeverschap waarbij particulieren worden gestimuleerd om zelf een huis, gebouw of zelfs wijk te bouwen. Perfect Geregeld helpt u bij het zelf bouwen van uw huis. Zij zorgt ervoor dat uw droom waarheid wordt.

Woningtype

Er zijn veel woningconcepten beschikbaar, maar het woningconcept van ons groeit met je eigen woningbehoefte mee.

Ons woningontwerp bestaat uit een complete grote woning, het casco. Dit betekent alle buitenmuren, buitenkozijnen met beglazing, en het complete dak met dakpannen wordt voor je gebouwd. Hierna kun je kiezen; zelf alles binnen afbouwen, of een gedeelte. Onze adviseurs praten je graag verder bij.

 

Welk huis ga je bouwen?

Heb je bouwgrond gekocht of ga je bouwgrond kopen, dan denk je na over wat voor een huis wil ik hierop bouwen. Er zijn veel bouwsystemen en veel aanbieders. Maar waar moet je beginnen? Maak een afspraak met ons, wij kunnen je op weg helpen.

(Collectief) Particulier Opdrachtgeverschap

Perfect Geregeld is betrokken bij diverse (collectieve) particulieren opdrachtgeverschappen (CPO). Door de professionele ondersteuning van Perfect Geregeld krijgt u advies op maat, we bespreken goed vooraf uw wensen en mogelijkheden. Wij bewaken uw budget, dus u wordt niet achteraf geconfronteerd met hogere uitgaven als dat u van te voren dacht. Afspraak is afspraak, Perfect Geregeld zal uw bouwplannen voor u bewaken in de tijd, dus tijdige afspraken maken met de (onder)aannemer(s) en hen aansturen en bewaken tijdens de realisatie. Hierdoor bespaart u veel tijd, geld en frustraties. Perfect Geregeld ontzorgt u!
[lees]Het (ver)bouwen van uw droomhuis moet een feest zijn. Geniet dan ook van de leuke dingen en laat u professioneel ondersteunen en inspireren door Perfect Geregeld. Wij hebben dagelijks overleg met verschillende gemeentelijke instanties, voor het controleren van de bouwwensen of deze passen binnen de geldende bestemmingsplanregels, voor het regelen van een vergunning of het wijzigen van bestemmingsplannen. Wij weten de weg binnen de procedures en processen. Maak geheel vrijblijvend een afspraak met ons, en we maken een specifiek plan van aanpak voor uw wensen.

 

Zelf eigen huis bouwen is een initiatief van Perfect Geregeld BV.

 

Wil je ook graag zelf je eigen huis bouwen, maar weet je niet waar te beginnen, neem dan contact op met onze adviseurs van Perfect-Geregeld. Zij helpen je graag verder.

Algemene voorwaarden © perfect-geregeld.nl
Van der Mondeweg 55
6685 BL Haalderen
T 0481 23 17 47
E-mail info@perfect-geregeld.nl